Tag: dinner

  • La Mia Casa Ristorante Italiano e Bar (Revisited)

    La Mia Casa Ristorante Italiano e Bar (Revisited)

    Hello Food Lover,   Happy Saturday.. You know guys we were very busy and didn’t post new review for almost a week. So sorry about that. But, we still want to share our last weekend story to you all. So, last Saturday night, we went to our favorite Italian restaurant in Batam, La Mia Casa…

  • Bakso Malang – BCS Mall

    Bakso Malang – BCS Mall

    Halo Batam Diners..   Tiap hari kita memang ga bisa lepas sama yang namanya makan, makan, dan makan. Makanan memang merupakan salah satu sumber energi kita untuk beraktifitas setiap hari. Nah, bicara soal makan, BD tadi sore pas lagi kelaperan mampir ke BCS Mall. Setelah lirik sana-sini, BD akhirnya memutuskan untuk ngemil di Bakso Malang.…

  • Warung Podomoro (Revisited)

    Warung Podomoro (Revisited)

    Hello again guys!   Gimana dengan hari ini? We hope you find it great and do the best on your daily activity! Artikel ini merupakan lanjutan dari artikel yang sudah di-post sebelumnya mengenai Warung Podomoro. Sebelum lanjut ke review makanan yang BD coba hari Minggu kemarin, you know guys what made us came back here?…

  • Warung Podomoro

    Warung Podomoro

    Hello Guys..   Gimana nih dengan weekend kalian? Puas menikmati weekend kalian kemarin? Pastinya ga pernah puas ya kalo masalah weekend. Hehe.. Nah, kembali lagi, kalau bicara kuliner Batam, emang ga ada abisnya yah. Beberapa waktu lalu BD dapat satu rekomendasi tempat makan kaki lima dari teman BD. Waktu searching google mengenai tempat ini, ternyata…

  • Golden Palace Dim Sum @ Pacific Palace Hotel

    Golden Palace Dim Sum @ Pacific Palace Hotel

    Hello guys, How is your day? Hope you did your best for today! Family time is a precious moment to be spent. No matter what, family will be the best people in our life. Agree?! 😉 Last Sunday, we spent our time with family by taking brunch at Pacific Palace Hotel. We thought that it…

  • Sop Ayam Kampung Tua Poh Tie

    Sop Ayam Kampung Tua Poh Tie

    Hello Guys!   Batam is famous with their cheap gadgets among local tourists. While this is true, the price difference is not that high. Nevertheless, you can find some gadgets with 5-10% cheaper than the retail price at another city in Indonesia. You can find a huge range of laptops, digital cameras, smart phones, and…